Allegri podrugljivo nakon novih glasina: Nadam se da su Dybali ponudili barem ručak

Navodno je i Atletico zainteresovan za Argentinca

Allegri podrugljivo nakon novih glasina: Nadam se da su Dybali ponudili barem ručak

Paulo Dybala je jedna od najvećih uzdanica Stare dame, a navijači ovog kluba se nadaju da će on to ostati i u budućnosti. Ipak, mnogi su zainteresovani za sjajnog Argentinca.

Nakon špekulacija da bi uskoro Real Madrid i Manchester United mogli krenuti u "ofanzivu" u pokušajima da angažuju Dybalu, sada su se pojavile glasine da se Argentinac našao i na radaru Atletico Madrida.

Mnoge su iznenadile špekulacije o mogućem transferu Dybale u Atletico, s obzirom da Jorgandžije nemaju reputaciju kluba koji se rasipa i koji angažuje pojačanja za astronomske svote novca, a jasno je da će ekipa koja želi dovesti Dybalu morati poprilično odriješiti kesu.

Sada je trener Juventusa Massimiliona Allegri odlučio stati na kraj ovakvim glasinama, a čini se da se u svojoj izjavi pomalo i narugao Atleticu, aludirajući da je teško zamisliti da Jorgandžije imaju dovoljno novca za Dybalin transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dybala u Atletico? Nadam se da mu je Simeone ponudio barem ručak", poručio je kratko Allegri, odbacivši tako svaku mogućnost odlaska fudbalera Stare dame u redove madridske ekipe.

Inače, poznato je da je Dybala tokom posljednje reprezentativne pauze boravio u Madridu, što je prouzrokovalo glasnije špekulacije o njegovom potencijalnom transferu u Real, da bi se naknadno pojavili navodi da se u glavnom gradu Španije sastao i sa trenerom Atletica, svojim sunarodnjakom Diegom Simeoneom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sandokan123
e jesi duhovit
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi