Simeone gubi kontrolu među Jorgandžijama, pojavio se još jedan "buntovnik"

Još jedan buntovnik

Simeone gubi kontrolu među Jorgandžijama, pojavio se još jedan "buntovnik"

Admin Čaušević

Do madridskog derbija stvari u Atletico Madridu su funkcionisale odlično. Bili su nepobijeđeni u La Ligi, dok su u Ligi prvaka prošli dalje. 

Nakon utakmice protiv Reala pojavio se još jedan "buntovnik" među Jorgandžijama nezadovoljan potezima Diega Simeonea.

Prvo je u meču protiv Lokomotiva iz Moskve Marcos Llorente "grmio" na tribinama nakon što ga je Simeone zamijenio, te uveo Lemara.

Luis Suarez je navikao da u Barceloni na terenu provodi po cijeli meč na terenu, međutim argentinski trener ga je izveo protiv Salzburga, izraz lica El Pistorela je jasno pokazivao nezadovoljstvo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednji koji se nije uspio kontrolisati je bio Joao Felix. Simeone ga je izveo kada je Real gubio i Atleticu je trebao gol. U igru je ušao Saul, a mladi Porugalac je šutao stvari te bacio jaknu nezadovoljan izmjenom.

Simeone će definitivno morati okončati ovakvo ponašanje svojih fudbalera, podići glas i dovesti stvari u red jer tim uvijek treba biti iznad pojedinca, a upravo je kolektiv ono što je Atleticu proteklih godina donijelo toliko uspjeha.

Top Komentari

Penderinos
Taman pred chelsea na budu u kojoj formi
1 3
douglasssy
I opet je on babo tamo. Niko mu nista ne smije.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti