Atletico Madrid će ove sezone imati najljepši treći dres

Jorgandžije predstavile treću garnituru

Atletico Madrid će ove sezone imati najljepši treći dres

Aletico Madrid je danas predstavio treću garnituru dresova koja će biti korištena u nastavku aktuelne sezone.

Jorgandžije ponovo imaju tim za najveća djela i dobro su krenule u sezonu, a od izuzetno lijepog trećeg dresa se svakako nadaju da im donese sreću u aktuelnoj sezoni.

Na fotografijama ispod možete pogledati garnituru u kojoj će igrati Joao Felix i društvo:

🔴 OFFICIEL ! Voici le nouveau maillot third de l'Atletico Madrid pour la saison ! pic.twitter.com/py5k0wmIxp

— BeFoot (@_BeFoot) September 13, 2019 />

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Atletico ovog vikenda nastavlja takmičenje u španskoj La Ligi i to gostovanjem kod Real Sociedada. Jorgandžije nakon tri odigrana kola drže prvu poziciju na tabeli sa maksimalnioh devet bodova.

Odmah sredinom naredne sedmice izabranike Diega Simeonea očekuje i nastup u grupnoj fazi Lige šampiona i to protiv Juventusa na domaćem terenu. Bit će to repriza osmine finala ovog takmičenja iz prošle godine. Tada je Stara dama prošla dalje s ukupnih 3:2.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ruzno ko ****o
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti