7

Komentari (7)

Alen23
Ugasili su Atletiko i da je bio penal prodao bi Chelsea jer su im mogli dat gol kad su htjeli
Eno30
I ja se slazem da je trebo biti penal, a on ni var nije pogledo. A i slazem se sa ghastom0 da Chelsea zaista se pteporodio sa Tuchelom.
ghast0
Chelsea preporodjen sa Tuchelom
ubnt
Iako ih ne volim , ali Atletico je žestoko oštećen kod 0:0 za penal . To je trenutak u kojem je sudija direktno sudjelovao u krajnjem rezultatu . Jbem ti i VAR i tehnologiju .
Mehinaldo
Slazem se ako mislimo na isti scenu kod povratne aspilicuete kad povuce carasca nije za penal intezitetom lako apdne ali je zbog namjere po meni penal i crveni
user1022
Sudijama u VAR sobi je vjerovatno presudno bilo sto je Karasko pao tek nakon sto ga je Azpi pustio, sto govori da je pao zato sto je osjetio njegovu ruku, a ne jer ga je stvarno zaustavio. Samim tim je ostalo na tom namjernom potezanju, gdje VAR uglavnom odlucuje ne mjesat se u odluku sudije. Da je sudac sviro penal, VAR ga sigurno ne bi ponostio.
user1590396893
Situacija 50-50
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.