Igraju za svjetskog velikana, popularni su i imaju višemilionske plate, a na trening putuju u Pandi!

Automobil star 40 godina

Igraju za svjetskog velikana, popularni su i imaju višemilionske plate, a na trening putuju u Pandi!

A. Čaušević

Snježna mečava Filomena je okovala Madrid, međutim situacija u prijestolnici Španije se počinje postepeno normalizovati. 

Igrači Atletica su danas pozvani da se odazovu na trening na stadionu Wanda Metropolitano gdje uopšte nije bilo lako doći.

Došli su u grupicama, a Yannick Carrasco je privukao ogromnu pažnju zbog vozila u kojem su on i saigrači stigli na trening.

Belgijski veznjak je vozio Fiat Pandu koja je starija od njega, ali i svih njegovih saputnika - Lemara, Vrsaljka i Hermosa.

Marcos Llorente ih je snimio tokom vožnje i sluteći po snimku bilo im je poprilično zabavno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Carrasco (10 miliona), Lemar (6), Vrsaljko (5) i Hermoso (3) zajedno zarade preko 20 miliona eura godišnje, međutim sila prirode je pokazala da je novac nekad totalno nebitan.

Top Komentari

user1583752673
Sta bi da dodju u Bosnu? Bosna puna pandi, golfova 1, 2 itd...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi