Atletico Madrid na Facebooku ismijava VAR

Vjeruju da su oštećeni

Atletico Madrid na Facebooku ismijava VAR

E. Čaušević

Atletico Madrid jučer je pred svojim navijačima poražen u gradskom derbiju od Real Madrida sa 3:1.

Kraljevski klub je došao do veoma važne pobjede protiv fradskog rivala čime su se vratili u borbu za prvaka Španije. Međutim, ni ovaj susret nije mogao proći bez nekih skandala, a za to su sada zaslužni u Atletico Madridu.

Naime, nakon utakmice ovaj španski klub je na svojoj Facebook stranici objavio sporne trenutke meča gdje vjeruju da su oštećeni. U Atleticu su sigurni da nije bilo ofsajda kada je Morata poravnao na 2:2, te da Real nije trebao dobiti penal jer je prekršaj bio van kaznenog prostora.

Treća fotografija koja je objavljena je također kod rezultata 1:2 za Real kada je Alvaro Morata pao u petercu gostiju. Tada su tražili penal domaći, ali nakon VAR-a sudija je odmahnuo rukom. No, u Atleticu vjeruju da je ovo za njih bio čist penal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi