Luka Modrić se svađao s Viniciusom nakon gola Griezmanna

Benzema smirio Hrvata

Luka Modrić se svađao s Viniciusom nakon gola Griezmanna

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su kao gosti sa 3:1 savladali Atletico Madrid u derbiju 23. kola španske La Lige.

Kraljevski klub se konačno vratio u pravu formu i lagano došao do tri boda u gradskom derbiju. Real se ponovo uključio u utrku za prvaka, a trenutno imaju pet bodova manje od lidera Barcelone koja svoj meč igra večeras protiv Athletic Bilbaa.

Ipak, nije sve bilo baš idealno na terenu što se tiče Real Madrida, a španski mediji jutro nakon meča bruje o sukobu Luke Modrića i Viniciusa Juniora. To se desilo u trenutku kada je Antoine Griezmann postigao izjednačujući gol, te je trajalo dok je sudija gledao VAR.

Marca prenosi da je Modrić jednostavno izgubio živce i da je održao predavanje mladom Brazilcu koji je izgubio loptu prije gola Atletica. Hrvatski igrač nije imao milosti i ušao je u sukob, a sve to je smirivao Karim Benzema koji je Modrića udaljio od Viniciusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidjelo se kako Modrić ima nešto da kaže mladom brazilskom igraču i sigurno je bio bijesan što je tako lako izgubio loptu. Benzema je potom došao i rekao Modriću da je dovoljno kritikovao Viniciusa i da trebaju nastaviti igrati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti