Atletico Madrid odbio ponudu Tottenhama

Jackson Martinez ostaje na Vicente Calderonu

Atletico Madrid odbio ponudu Tottenhama

Endin Čaušević

Čelnici Atletico Madrida saopštili su da su odbili ponudu Tottenhama za njihovog napadača Jacksona Martineza.

Prema pisanju engleskih medija Tottenham je prije nekoliko dana poslao ponudu za kolumbijskog napadača u vrijednosti od 30 miliona eura. Međutim, iako ne igra u najboljoj formi u madridskoj ekipi čelnici ovog kluba još uvijek ga ne žele prodati.

Tottenham ima namjeru da u januarskom prelaznom roku dovede napadača koji bi kasnije mogao zamijeniti Harryja Kanea koji se nalazi na meti mnogih evropskih klubova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Martinez je u Atletico Madrid stigao pred početak ove sezone iz Porta za 35 miliona eura, ali je u 20 nastupa u dosadašnjem dijelu sezone postigao samo tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi