Igrači Real Madrida pratili rezultat Atletica, a onda ostali u šoku: "Šta? Oh, sr*nje"

Velika borba za titulu prvaka Španije

Igrači Real Madrida pratili rezultat Atletica, a onda ostali u šoku: "Šta? Oh, sr*nje"

E. Čaušević

Proteklog vikenda vidjeli smo velika uzbuđenja u La Ligi, a u utrci za prvaka Španije sada su ostali samo Atletico Madrid i Real Madrid.

U posljednjem kolu La Lige koje se igra ovog vikenda Atletico Madrid igra u gostima protiv Valladolida, dok će Real Madrid na svom terenu snage odmjeriti protiv Villarreala.

Prošlo kolo nam je donijelo spektakl što se tiče borbe za titulu. Barcelona je porazom na svom terenu od Celte ostala bez šansi da postane prvak, dok su Atletico i Real upisali pobjede.

Real Madrid slavio je u gostima protiv Athletic Bilbaa sa 1:0, dok je Atletico na svom terenu uz dosta muke uspio da pobijedi Osasunu sa 2:1 i to nakon preokreta u samom finišu meča.

Sve utakmice 37. kola igrale su se u istom terminu što znači da su u oba tabora osluškivali rezultat svojih rivala.

Španski mediji danas su objavili odličan video kako su igrači Reala pratili rezultat Atletica i tako obavještavali svoje saigrače na terenu o trenutnom stanju.

Oglasi

Isto su radili i igrači Atletica koji su znali da Real Madrid vodi u Bilbau zbog čega su morali nekako da dođu do pobjede protiv Osasune. Atletico je na kraju pobijedio sa 2:1 jer je u posljednjim minutama pogodak za pobjedu postigao Luis Suarez.

Marcelo je s klupe za rezervne igrače dovikivao saigračima da je na meču Atletica i Osasune rezultat 1:1 što je su za njih bile odlične vijesti.

Međutim, samo nekoliko minuta kasnije mogao se vidjeti šok na licu Brazilca kada su mu javili da je Atletico došao do preokreta i da sada vode sa 2:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon utakmice Luka Modrić je pritčao svojim saigračima kako bi ih pitao kako je igrao Atletico, a nakon što su mu oni rekli šta se dešavalo na meču u Madridu on je samo kratko prokomentarisao: "Šta? Oh, sr'nje".

[twitter]https://twitter.com/Griezass/status/1395004311873196038[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amcibald
Samo da pozdravim novinara žute sportske štampe, rodio nam se, kako ti imaš divne ideje za naslove.
2 0
m1987
Pratili su i jedni i drugi sto je sasvim normalno :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi