Atletico Madrid se i dalje nada Matiću

Teško da će transfera biti...

Atletico Madrid se i dalje nada Matiću

Dugo se špekulisalo da će Nemanja Matić napustiti Manchester United. Ranije se vjerovalo da bi mogao biti prodan, dok su se od ove zime mogle čuti priče da će kao slobodan igrač na ljeto napustiti Old Trafford.

Ipak, sutacija se brzo okrenula.

Čini se da u Unitedu ipak vjeruju da iskusni veznjak još uvijek ima šta ponuditi na terenu i sada se radi na produženju njegovog ugovora (trenutno važi do ljeta) za još jednu sezonu.

Čak je i trener Ole Gunnar Solskjaer poručio da Matić "100% ostaje u Unitedu i da je već sve dogovoreno".

Bez obzira na to, iz Španije stižu tvrdnje da je Atletico Madrid i dalje zainteresovan za Matića. Inače, upravo su Jorgandžije jedan od kluba sa kojima se Matić u proteklom periodu intenzivno povezivao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako sada United sve karte drži u svojim rukama, Atletico će pomno pratiti razvoj situacije jer navodno Simeone u Matiću vidi kvalitete koje itekako mogu pomoći njegovom timu.

31-godišnji Matić se tek skoro vratio u prvi plan na Old Traffordu s obzirom da je devet od svojih 11 ovosezonskih startova u PL upisao u protekla dva i po mjeseca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi