Atletico postavio paprenu cijenu za Griezmanna

Francuz tražena roba

Atletico postavio paprenu cijenu za Griezmanna

  Francuski napadač Antoine Griezmann (23) će sljedećeg ljeta biti zvijezda prijelaznog roka. 

Za usluge Griezmanna već od ranije se interesuju klubovi poput Chelseaja, Arsenala, Juventusa i Paris Saint-Germaina, a obzirom da je cijena paprena, potencijalni kupac će morati dobro odriješiti kesu da ga angažuje.

Iz Atletica su saopštili da Griezmann može napustiti Vicente Calderon samo uz obeštećenje od 100 miliona eura, ako naravno bude voljan da promijeni sredinu, a u slučaju transfera bi preskočio Ronalda na vječnoj listi. Ispred Ronalda su ostali Pogba i Bale koji su plaćeni oko 110 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann trenutno uživa igrajući u Španiji i nešto ranije je izjavio da će napustiti Atletico samo ako trener Simoene prvi ode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi