6

Komentari (6)

Mele
Volim zbog zutokljunca, sto ga je otjerao, da mu uzme titulu ispred nosa, ha ha...
Vienner
Real realno ne zasluzuje titulu jer su gubili bodove protiv slabijih ekipa. Atletiku su uzeli 4 boda Barseloni isto 6 bodova i da na kraju lige ne osvojih titulu
burazengija
Po kojoj osnovi ekipa koja ima 11 bodova prednosti izgubi to i na srecu sto su Real i Barcelona kiksali ne izgubi prvo mjesto... U kojoj dimenziji su zasluzili??
Skopidoo
Ne znam cemu ovakvi clanci,sacekaj da sve bude zavrseno i onda se proglasi prvakom,i barca je mogla osvojit pa su i navijaci novinari poceli je proglasavat prvakom,a sad nemaju haman nikakve sanse osvojit,kao navijac reala nadam se kiksu atletica danas al i da kiksne ne bi reala proglasio pobjednikom dok se zadnje kolo ne zavrsi
Salihović23
Antifudbal prvi, pa zar je na to pao španski fudbal; Real a pogotovo Barsa nikad lošiji.
Momak
Rijetko glup clanak. Ne znam zasto iznosite neistine? Okej, Atletico ce vjerovatno biti prvak. Ali cak i da real pobijedi i atletico pobijedi danas, teoretski je dovoljno realu da atletico odigra posljednju utakmicu nerijeseno, a da real pobijedi i prvak je real. Dakle, ako real pobijedi obe utakmice, Atletico jedino moze biti prvak ako pobijedi oba meca. Dok uz nerijesen ishod, real je prvak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti