Atletico siguran u gostima kod Celte

Španska Primera

Atletico siguran u gostima kod Celte

Fudbaleri Atletico Madrida slavili su danas pobjedu u gostima kod Celte sa 4:0 u okviru 3. kola španske Primere.

Prvo poluvrijeme ove utakmice proteklo je u dominaciji gostujuće ekipe, ali gledatelji na stadionu nisu vidjeli golove prije odlaska na odmor.

U nastavku meča čak četiri gola i to sva četiri u mreži domaće ekipe. Golijadu je otvorio Koke koji je pogodio u 53. minuti meča nakon asistencije Griezmanna. 

U 73. minuti bilo je 2:0 nakon što je Griezmann pogodio mrežu domaćih. Isti fudbaler postigao je i drugi gol i do samo osam minuta kasnije, ovog puta nakon asistencije Juanfrana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Konačan rezultat meča postavoio je Correa u 89. minuti. Atleticu je ovo prva pobjeda ove sezomne nakon dva remija, dok je Celta posljednja na tabeli bez bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi