Atletico slavio na domaćem terenu protiv Las Palmasa

Sigurna pobjeda protiv Jorgandžija

Atletico slavio na domaćem terenu protiv Las Palmasa

Atletico Madrid je porazio na domaćem terenu Las Palmas sa uvjerljivih 3:0 u okviru 21. kola La Lige.

Ekipa koju sa klupe predvodi trener Diego Simeone igrala je veoma slabo u prvom dijelu meča koji je bio veoma dosadan, ali ipak se u nastavku probudila i ostvarila sigurnu pobjedu.

Atletico je poveo u 61. minuti preko Griezmanna, da bi samo 12 minuta kasnije Fernando Torres povisio na 2:0. Taj rezultat je bio aktivan sve do 88. minute kada je Thomas postavio konačnih 3:0.

Atletico se nakon ove pobjede nalazi na 2. poziciji sa osam bodova manje, ali i utakmicom više od Barcelone, dok je Las Palmas predposljednji sa samo 14 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska La Liga, 21. kolo:
Atletico Madrid-Las Palmas 3:0 (Griezmann 61', Torres 73', Thomas 88')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi