Atmosfera dobra, svi pozivaju na oprez

Raport iz Tirane

Atmosfera dobra, svi pozivaju na oprez

Reprezentativci Bosne i Hercegovine sletili su oko 11:00 sati na aerodrom u Tirani, te su se potom uputili ka hotelu u kojem su smješteni.

U Tirani nas je dočekalo izuzetno lijepo vrijeme i za nadati se da će tako i ostati do sutrašenje utakmice. Atmosfera među reprezentaticima je odlična, ali svi pozivaju na oprez.

"Moj saigrač iz Hajduka Bulku (Ervin Bulku op.a.) mi je najavio da igraju čvrsto i bezkompromisno. Ipak, kvaliteta je na našoj strani i pokušaćemo to i iskoristiti", rekao nam je po dolasku Senijad Ibričić.

Najbolji strijelac Zmajeva u minulim kvalifikacijama Edin Džeko, kaže da su Albanci protivnik koji zna biti itekako opasan.

"Gledao sam nekoliko kaseta sa njihovim utakmicama i tu sam mogao vidjeti da znaju biti itekako opasni".

Veteran bh. tima Elvir Rahimić najavljuje veliku borbu na terenu.

"Koliko ja znam njihov stil igre zasniva se uglavnom na čvrstini i očekujem borbu tokom svih 90 minuta utakmice. Biće teško, u to smo svi uvjereni, ali ukoliko mi odigramo kako znamo, rezultat neće izostati", rekao nam je Elvir.

Ekipa SportSport.ba i K1 će vam donositi priče, izjave, komentare, fotogalerije i video zapise iz tabora bh. tima u Tirani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.