Atromitos poslao Stojčeva na posudbu

Pišu grčki mediji

Atromitos poslao Stojčeva na posudbu

Sudeći prema pisanju grčkih medija, Miloš Stojčev je promijenio sredinu. 

Fudbaler koji je sa Sarajevom u sezoni 2014/2015. bio šampion BiH nije bio u planovima Atromitosa za proljetni dio sezone i odlukom rukovodstva kluba je proslijeđen na posudbu u PAE Veriju. 

Stojčev će imati zadatak da svojim iskustvom pomogne Veriji u borbi za opstanak u elitnom grčkom rangu. Na tabeli njegov novi klub zauzima 14. poziciju sa 12 osvojenih bodova. 

Vrijedi podsjetiti da je Stojčev pored Sarajeva i Atromitosa u karijeri još igrao za Atyrau, Leotar, Akzhayik, Kanzas, Borac Čačak, Vojvodinu i Bežaniju. Bio je također i mladi crnogorski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi