7

Komentari (7)

ubnt2
@Squadron Dao sam ti like jer si 100% u pravu....Ali jbg, kažem, ova uprava za ovo nije kriva, moraju se nekako vraćati u normalu zahvaljujući onom međedu Bartoumeu-u.
ubnt2
@BaboBih Druže, mnogi misle da je tako ali nije, ZVANIČNO je objavljeno da je Barcelona samo nakon godinu dana dobila pozitivnu ocjenu kreditnog rejtinga, te s tim potvrdili sjajno poslovanje koje je uprava uradila u sklopu financijskog oporavka kluba.Barcelona je prošle godine imala je negativni BBB rating (BBB-), a sada je prešla u pozitivnu kategoriju BBB, što predstavlja značajan oporavak od prošle godine.(ZVANIČNO!ZVANIČNO!). Pa pitanje glasi: Zašto bruka ponašanje? Da li zato što oni ne smiju da sadrže Aubameyanga ili, kao što ti kažeš da se "malo" strpe, a to malo, pomalo da čekaju ne bi sebi došli ni za 6-7 godina..Meni barem to nije malo.
BaboBih
@ubnt2 Barcelona je izasla iz "krize" ne zato sto sjajno posluju, kako se to zeli predstaviti, nego zato sto su Barcelona pa im se moze odobriti novi kredit jer se racuna da mogu vratiti (veliki klub). Manje vise pravis novi plan vracanja dugova, ali to ne znaci da si izasao iz dugova nego cak jos vise dugujes. A recimo nekih 120 mil eura dugova koje imaju prema drugim klubovima se odgađaju jer kao nemaju sad pare za to? A imaju pare da dovode igrace. I vlastiti igraci su sad krivi jer ne zele da spustaju platu po 30-40% ko nas glupi Pjanke. Evo sad situacije, imaju malo vise od 24h da smanje ukupni iznos plate igracima ili nece biti u stanju da registuju ovih 5 novih igraca. Pa to je toliko bezobrazno i jadno ponasanje, jednog velikog kluba koji se ponosno nosio sa tim da oni iz svoje akademije vade igrace, da oni ne trose pare na sve strane bla bla... sramotno i nista vise. Ali to je i slika danasnjeg drustva, samo novi kredit i trosi
Bhf
@ubnt2:svi portali objavljuju kako su bili duzni preko milijardu prosle godine pa mozda mozes objasniti kako su sad odjednom rijesili sve te dugove?Oni akk su presli sa negativne na pozitivnu stranu to neznaci nista.Problem su pare koje oni nemaju.Nemogu ljudi da registruju igrace zbog prevelikih troskova a ti zapeo da nisu duzni.Sagledaj realnost malo.
Squadron
@ubnt2 Zasto bruka ponasanje? Mozda zato sto hoce da tuze vlastite igrace ukoliko ne smanje plate da bi mogli registrovati nove igrace. Uzmi sebe za primjer, dodje ti direktor na poslu i kaze moram ti smanjiti platu za 20% da bi nam mogao doci novi radnik a tom novom radniku on da platu kakvu si ti imao ili mozda i vecu a ista pozicija rada. Meni je radi ovog to bruka ponasanje, a ti ako smatras da je to sve uredu super, ali uzmi ovaj primjer i onda razmisli da li je to uredu ili ne.
BaboBih
Barcelona unistava samu sebe i sramota je kako se ponasaju. Prosle sezone se bore da ne propadne klub, dugovi neznaju ni sami koliki. Mole igrace da smanje plate i sad odjednom najaktivniji klub sto se tice tranafera u ovako nesigurnim vremenima. Jos hoce da vode igrace na sud jer ne zele da smanje svoju platu? Platu koji im je Barca ponudila i sad bi da se oni tog odreknu da mogu da dovode nove igrace? A klubovi drugi cekaju nisu dobili svoje pare od transfera koje je Barca pravila zadnjih godina. Problemi im sa registracijom igraca.. da se ima imalo stida ili nekog morala malo bi se strpili, pa polako gradili.. bas bruka kakvo ponasanje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.