Aubameyang donio odluku: Ostajem u Borussiji

Ne ide u Milan

Aubameyang donio odluku: Ostajem u Borussiji

E. Škorić

Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang potvrdio je kako ostaje u Borussiji Dortmund.

Za Aubameyanga je vladalo veliko interesovanje, posebno od strane Milana, koji u posljednje vrijeme ne žali novac na pojačanja. Međutim, ništa od želje Rossonera da angažuju prvog strijelca Bundeslige.

"Niko ne može reći šta budućnost donosi, ali odlučio sam da ostanem u Borussiji Dortmund. Razgovarao sam s Borussijom prije odlaska na odmor i rekao sam im sve. Niko od klubova koji me traže ne mogu da ispune moje i uslove Borussije i ostat ću ovdje. Kinezi su jedini bili spremni da ispune tražene uslove, ali ne želim da idem tamo", rekao je Aubameyang.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U Kini strukture nisu tako profesionalne kao u Evropi. Primijetio sam to kada je Anthony Modeste otišao tamo. Kina bi mi bila korak nazad i ne bih razmatrao takve ponude. Vjerujem u Boga i sudbine i da se sve dešava s nekim razlogom", zaključio je on.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi