Aubameyang nakon debija pokazao kakvu zvijer ima u garaži

Postigao gol u prvom meču za Arsenal

Aubameyang nakon debija pokazao kakvu zvijer ima u garaži

Endin Čaušević

Arsenal je sinoć na Emiratesu ubjedljivo savladao Everton sa 5:1 u meču 26. kola engleskog Premiershipa.

Navijači londonskog kluba na djelu su mogli vidjeti Pierrea-Emericka Aubameyanga koji je debitovao u dresu Arsenala i to na najbolji način. Gabonac je pred kraj prvog poluvremena na debiju uspio da postigne svoj prvi gol i to na asistenciju Henrikha Mkhitaryana.

Aubameyang je odigrao svih 90 minuta i pokazao je u prvoj utakmici da će biti veliko pojačanje. Ovaj napadač bio je u centru pažnje i nakon meča kada se ispred stadiona pojavio u svom skupocjenom Ferrariju.

Poznato je da je Aubameyang veliki zaljubljenih u automobile i očito je da je iz Dortmunda što prije morao biti dostavljen jedna od njegovih "zvijeri".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi