Dosta je bilo, navijači Evertona napuštali Emirates prije poluvremena

Arsenal razbio goste iz Liverpoola

Dosta je bilo, navijači Evertona napuštali Emirates prije poluvremena

Arsenal je danas razbio Everton na svom terenu sa ubjedljivih 5:1, a užasna partija Karamela je očigledno bila kap koja je prelila čašu za navijače ove ekipe.

Topnici su već nakon 37. minuta imali prednost od 4:0. Pogađali su dva puta Ramsey i jednom Koscielny, da bi četvrti gol Arsenala postigao novajlija Aumabeyang i izazvao erupciju oduševljenja među domaćim navijačima.

Sa druge strane, Aubemeyangov gol je ujedno bio znak za navijače Evertona, koji su proputovali dalek put od Liverpoola do Londona kako bi bodrili svoje miljenike, da počnu napuštati Emirates.

Tako su se na društvenim mrežama pojavili kadrovi kolona navijača Evertona koji su i prije nego što je sudija označio kraj prvog poluvremena, razočarani, napuštali stadion Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Everton je od proteklog ljeta doveo veliki broj pojačanja u svoju ekipu, pa su mnogi očekivali odlične rezultate Karamela u ovoj sezoni. Ipak, velikan sa Goodisona se nakon 26. kola nalazi tek na 10. poziciji u Premier ligi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi