15

Komentari (15)

yossarian
@56Dijagazija Drago mi je da si se zainteresovao i proguglao vlastite dijagnoze. To je možda prvi korak, mali, ali važan. Usput, upravo sam otpravio jednog pacijenta, bio je u stanju nalik na tvoje, mislim da ću mu na sljedećoj kontroli ukinuti lijekove. Ni za tebe nije kasno 56Dijagazija. Ti nekome kažeš da nije interesantan? Hahahah. Bio bi dobar fol kad bi se tvoj komentar mogao shvatiti kao šala na vlastiti račun. Međutim, znamo da je to potvrda dijagnoze, 56Dijagazija. Koja ti je najdraža?
gaziiiiJAaaa
Najdraza mi je kada 56SENAL ne pobjedi nskog VELIKANA poput Watforda Bozrnemoutha, Burnleya..pa onda dođem na portal da citam ALIBI navijaca 56SENALA..ali nema ih nesto, TROFEJ TERAPIJA je pocela DJELOVATI..Kontas, na SVIM PROFILIMA?
yossarian
@56Dijagazija Opet promašaj, ne znaš šta je dijagnoza? Proguglaj. Da ti ponovim, tvoje su: antisocijalni poremećaj ličnosti, histrionični poremećaj ličnosti, shizoidni poremećaj ličnosti, paranoidni poremećaj ličnosti, opsesivno-kompulzivni poremećaj ličnosti, mesijanski kompleks i natruhe mazohizma. Ne moraš odgovarati koja je najdraža, sve su tvoje.
gaziiiiJAaaa
Googlaj ti, kad vec ne radis..umislio si sebi da si DOKTOR..ali jesi, znam ste sa tvojih ostalih PROFILA..SELLAM, puna mi ORDINACIJA..s kim 56SENAL igra u Ligi Sampiona, IMPULSIVNO-KOMPULSIVNI?
yossarian
@56Dijagazija Ne znaš ni prepisati vlastitu dijagnozu? Možda si stvarno stariji lik, ali imaš opciju copy-paste ako već ne znaš prepisivati. CTRL+C, a onda CTRL+V. Ne znaš isključiti ni CAPS LOCK, to sam primjetio. Koja ti je dijagnoza najdraža? Antisocijalni, histrionični, shizoidni, paranoidni, opsesivno-kompulzivni poremećaj ličnosti' Možda mesijanski kompleks? Mazohizam? To možda ukazuje na uzrok traume, maltretirao te navijač Arsenala u osjetljivoj životnoj dobi?
gaziiiiJAaaa
Izvini, kasnim malo, imao 56SENALCA, dosao po TROFEJ TERAPIJU, kaze Watford ga IZTRAUMIRAO..evo sad gledam, pa Watford zadnji na tabeli..Moze li objasnjenje jucerasnjeg RAZMONTIRANJA, kad ti vec.DIJAGNOZE ne idu..samo pisi brzo, puna mi ORDINACIJA..
yossarian
@56Dijagazija Ne bavim se analizom fudbalskih utakmica, radim na psihijatrijskoj klinici. Požuri Dijagazija, još ima vremena za tebe. I oprostit ćeš mi što te moram ostaviti sada, drugi pacijenti zovu. Ovi koji su smogli snage doći, ili ih je imao ko dovesti. Voli li tebe neko u životu 56Dijagazija? Ima li te neko dovesti doktoru?
Mirso12212
Ovaj Dijagazija bolesnik neviđeni..
yossarian
@Mirso12212 Pozdrav Mirso, drago mi je da mu novi nick polako ulazi pod kožu.
konjnakvadrat
Nikad, ali nikad ne igrajte Arsenal i Milan, to su maleri nevidjeni
daca
Prle
Pa ne znam sad koliko je to los start sezone, normala su. Imaju isto bodova ko tottenham, united, chelsea, leicester...
gaziiiiJAaaa
Nevjerovarno je da se nekom klubu kojo je u vrhu Engleske lige zoliko daje paznje..pa sta je 56SENAL to bitniji od Fiorentine, Genoe, Hoffenheima, Nantesa, Getafea..pisite i o ostalim timovima iz drugih liga koju na 6 mjestu pa DOLE!
yossarian
@56 Gazija Najviše pažnje Arsenalu daješ ti. To što je Arsenal trenutno osrednji tim engleske lige treba zabrinuti navijače Arsenala (mada si i ti jedan od njih, iako to nikada nećeš priznati). Ali ti imaš puno više razloga za zabrinutost, imajući u vidu tvoje dijagnoze: antisocijalni poremećaj ličnosti, histrionični poremećaj ličnosti, shizoidni poremećaj ličnosti, paranoidni poremećaj ličnosti, opsesivno-kompulzivni poremećaj ličnosti, mesijanski kompleks I natruhe mazohizma. Prije ili kasnije Arsenal će doći do nekog uspjeha, a tebi su dijagnoze zauvijek. Sretno ti s njima.
gaziiiiJAaaa
Uopste nisi interesantan sa tim GOOGLE KVAZIDIJAGNOZAMA..budi ORIGINALAN, koristi TROFEJ TERAPIJU koju sam ti propisao, i shvatit ces da ZIVIS U ZABLUDI(da je 56SENAL VELIKI KLUB)..nadam se da razumijes na SVIM PROFILIMA..koji je ALIBIJ za PONOVO LOS START SEZONE? Je li jos uvijek GRADITE TIM, POVREDE ili nesto TRECE svojstveno samo VAMA(SAMPIONIMA MASTE)..?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.