Aubameyang nije štedio defanzivce Arsenala: Imam osjećaj da poklanjamo golove protivnicima

Arsenalu samo bod protiv Watforda

Aubameyang nije štedio defanzivce Arsenala: Imam osjećaj da poklanjamo golove protivnicima

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala jučer su remizirali na gostovanju protiv Watforda (2:2) u okviru petog kola engleskog Premiershipa.

Arsenal je nakon prvog poluvremena vodio u gostima sa 2:0 golovima Pierre-Emericka Aubameyanga, ali su u nastavku meča ispustili vodstvo i na kraju spašavali jedan bod.

Sve je počelo u 53. minuti kada je Sokratis napravio nevjerovatnu grešku koju je iskoristio Cleverley i pogodio za 1:2. Konačnih 2:2 u samom finišu postavio je Pereyra koji je bio precizan s bijele tačke.

Nakon utakmice Aubameyang je bio bijesan što Arsenal nije upisao tri boda, te je kritikovao odbranu svog tima. Defanzivci Arsenala su odigrali još jedan veoma loš meč, a to se posebno odnosni na štoperski par Sokratis-David Luiz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imam osjećaj kao da poklanjamo golove protivnicima. Ne želim da optužujem nikoga jer smo i mi napadači mogli dati treći gol i sve riješiti. Ipak, nevjerovatno je da ipustimo vodstvo na kraju spašavamo bod", rekao je Aubameyang.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Nevjerovarno je da se nekom klubu kojo je u vrhu Engleske lige zoliko daje paznje..pa sta je 56SENAL to bitniji od Fiorentine, Genoe, Hoffenheima, Nantesa, Getafea..pisite i o ostalim timovima iz drugih liga koju na 6 mjestu pa DOLE!
17 3
yossarian
@56Dijagazija Drago mi je da si se zainteresovao i proguglao vlastite dijagnoze. To je možda prvi korak, mali, ali važan. Usput, upravo sam otpravio jednog pacijenta, bio je u stanju nalik na tvoje, mislim da ću mu na sljedećoj kontroli ukinuti lijekove. Ni za tebe nije kasno 56Dijagazija. Ti nekome kažeš da nije interesantan? Hahahah. Bio bi dobar fol kad bi se tvoj komentar mogao shvatiti kao šala na vlastiti račun. Međutim, znamo da je to potvrda dijagnoze, 56Dijagazija. Koja ti je najdraža?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi