Aubameyang oduševljen Artetinim ponašanjem u svlačionici na poluvremenu

Iako su gubili sa 1:0 bio je veoma smiren

Aubameyang oduševljen Artetinim ponašanjem u svlačionici na poluvremenu

Endin Čaušević

Arsenal je danas remizirao u gostima protiv Bournemoutha (1:1), a na klupi Topnika debitovao je Mikel Arteta.

Londonski klub je nakon prvog poluvremena gubio sa 1:0, ali su gosti u nastavku meča uspjeli da dođu do poravnanja. Jedini gol na ovom meču za Arsenal postigao je Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal je imao nekoliko odličnih prilika da dođe do popunog preokreta, ali na kraju su gosti osvojili samo jedan bod. Nakon meča Aubameyang nije krio zadovoljstvo zbog početka saradnje s Artetom.

Napadač Arsenala otkrio je da je bilo veoma zanimljivo u svlačionici na poluvremenu, te da ih je Arteta itekako motivisao za nastavak meča u kojem su igrači Arsenala pružili jako dobru partiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije tu bilo nikakve nervoze s njegove strane. Samo nam je rekao da nastavimo igrati kako smo se dogovorili i da poštujemo plan. To smo uradili i igrali daleko bolje u drugom dijelu. Motivisao nas je svojim staloženim ponašanjem bez povika i sličnih stvari. Odigrali smo odlično drugo poluvrijeme i mogli do pobjede, ali ni bod nije loš", rekao je Aubameyang.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Zadovoljstvo dok GUBE...sto nas to ne cudi..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi