Aubameyang: Postojali su razgovori sa tri kluba
FOTO: EPA

Odlučio ostati u Borussiji

Aubameyang: Postojali su razgovori sa tri kluba

Unatoč velikom interesu Pierre-Emerick Aubameyang je odlučio ovog ljeta ostati u Borussiji. 

Aubameyang je jedan od najboljih igrača u Bundesligi i nije tajna da se za njegove usluge interesuje nekoliko velikana, a u razgovoru za inostrane medije gabonski reprezentativac je otkrio i o kojima se tačno radi. 

"Skoro svake godine je bilo raznih kontakata. Tačno je da je Manchester City imao nekoliko razgovora sa mojim predstavnicima. Moj otac je najviše pričao sa ljudima iz tog kluba, ali nije bilo ništa konkretno od strane njih", izjavio je Aubameyang, dodavši:

"Mislim da je bilo i razgovora sa Real Madridom, ali ni oni nisu željeli da idu dalje", dodao je Aubameyang koji je ponovio da mu je cilj do kraja svoje karijere obući dres kraljevskog kluba. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Manchester Cityja i Real Madrida, Aubameyang je istakao da je treći zainteresovani klub PSG koji se već nekoliko godina bori da ga angažuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti