Aubameyangu puk'o film: "Ne spominji mi ime i ne izmišljaj priče!"

Ništa od prelaska u Real

Aubameyangu puk'o film: "Ne spominji mi ime i ne izmišljaj priče!"

E. Ganibegović

Pierre-Emerick Aubameyang bio je izričito nervozan u posljednjoj izjavi koju je dao novinaru u Francuskoj, a sve zbog pitanja o eventualnom prelasku u Real Madrid.

Real Madrid je minulog ljeta ostao bez Karima Benzeme koji je, kao i mnoge zvijezde, otišao u Saudijsku Arabiju.

Iako je Carlo Ancelotti posebno tražio da čelnici Reala dovedu napadača u ljetnom prijelaznom roku, predsjednik Florentino Perez odlučio je da mu ne ugodi.

Dakle, Real Madrid ima samo tri napadača u timu - Vinicijusa Juniora, Rodryga i Joselua. Od njih je samo ovaj drugi pravi špic.

Real Madrid ne želi da troši mnogo novca do ljeta, kada će dovesti novu svjetsku klasu u napad, a prva želja je Kylian Mbappe. 

Oglasi

Ljetos se u vezu s Real Madridom dovodio bivši napadač Barcelone, Pierre-Emerick Aubameyang, ali na Bernabeu nije stigao

Otišao je u Ligue 1 gdje je potpisao za Marseille, a novinarima u Francuskoj vrlo žustro je odgovorio na pitanje o Los Blancosima. 

"Ne spominji moje ime i ne izmišljaj priče", rekao je Aubameyang jednom novinaru u Francuskoj, prenosi Mundo Deportivo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, na deset nastupa za Marseille do sada, Aubameyang je postigao četiri pogotka i dodao jednu asistenciju. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti