Insajderi se dokopali skrivene Realove tajne: Ancelotti odmah podigao obrvu, Modrić i Kroos kolovođe

Nezadovljstvo u Realu

Insajderi se dokopali skrivene Realove tajne: Ancelotti odmah podigao obrvu, Modrić i Kroos kolovođe

Admin Čaušević

Blagi nemiri na vidiku u svlačionici Real Madrida. To se uopšte neće dopasti Carlu Ancelottiju koji je obično sve znao držati pod kontrolom. Ipak, prva nezadoljstvo bi moglo poremtiti idilu među Los Blancosima. 

Toni Kroos i Luka Modrić nezadovoljni su svojom trenutnom ulogom u Real Madridu, otkrio je to novinar magazila Relevo, Maneul Amor, koji je itekako dobro upućen u dešavanja u Ral Madridu.

Kako više nije zagarantovano da će oba veznjaka započeti svaku važnu utakmicu kao što je to bio slučaj prošle sezone ili prethodnih godina došlo je do određenog nezadoljstva.

Protiv Union Berlina Kroos je ostao na klupi, a Modrić je startao. Protiv Reac Sociedada je bio obrnut slučaj, Kroos je startao, a Hrvat je sjedio na klupi.

Modrić je već izjavio da želi redovno igrati u Real Madridu unatoč tome što ima 37 godina. O tome je govorio tokom septembarskog okupljanja reprezentacija.

"Želim igrati, potpisao sam novi ugovor s Realom kad su mi rekli da se ništa neće promijeniti u mom statusu", poručio je osvajač Zlatne lopte.

Oglasi

Sa druge strane, Kroos je odbio javno dati bilo kakav komentar kao Modrić, ali izvori kažu da se osjeća isto kao i njegov dugogodišnji partner u sredini terena.

Ancelotti kaže da nema razloga za brigu jer će oba igrača biti važna ove sezone.

"Svi smo bili složni i oduševljeni kada je Modrić obnovio saradnju, uključujući i njega. Savršeno dobro znam što mi on i Kroos mogu dati, ne trebam ih testirati. Oni će i dalje biti važni," rekao je trofejni Italijan..

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, s obzirom na to da Tchouameni, Bellingham i Camavinga pokazuju dobru formu, teško je vidjeti da će Kroos i Modrić igrati onoliko minuta koliko bi htjeli.

Ne zaboravimo tu su i Arda Guler, Brahim Diaz i Dani Ceballos koji također žele igrati pa bi vrlo lako Kroos i Modrić mogli završiti na marginama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti