Aubameyang "slučajno" najavio dolazak u Arsenal?

Nešto se tu "kuha"

Aubameyang "slučajno" najavio dolazak u Arsenal?

E. Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang svakog prelaznog roka meta je mnogih evropskih klubova, ali Borussia Dortmund nekako uspijeva da zadrži Gabonca u svojim redovima.

Međutim, čini se da Aubameyang nikad nije bio bliže odlaska iz njemačkog kluba nakon što je ponovo suspendovan zbog nediscipline. Gabonac na stolu ima bogatu ponudu iz Kine, ali očito je da ovaj napadač želi još neko vrijeme igrati na vrhunskom nivou.

Prethodnih dana Aubameyang se najviše povezuje sa prelaskom u engleski Premiership i to u redove Arsenala. Topnike će gotovo sigurno napustiti Alexis Sanchez i jasno je da londonski klub u januarskom prelaznom roku mora naći dostojnu zamjenu.

Kako stvari stoje izgleda da Aubameyang nema ništa protiv dolaska u Arsenal, a u sinoćnjem videu na Instagramu "slučajno" je otkrio da bi se to moglo i desiti. Aubameyang je objavio video sa svojim saigračem Jadonom Sanchom kojeg je pitao "Kada ćeš me jednog dana odvesti u London".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, ovaj video napravio je pometnju na društvenim mrežama među navijačima Arsenala koji su do protumačili kao Aubemeyangovu potvrdu da se tu nešto "kuha". No, ukoliko zaista postoji nešto saznat ćemo veoma brzo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi