23

Komentari (23)

Zensko dijete staro 3 godine vakcinisano zbog Covida 19 u Brazilu nakon nekoliko dana umrla od srcanog udara, kao uzrok pominje se vakcinacija. To je ziva istina, covjek da ne povjeruje da dijete staro 3 godine moze umrijeti od srcanog udara, kriva je ova vakcina, vijest apsolutna tacna i provijerena na jednom posebnom websajtu, taj websajt ima svoju stranicu na twiter-u.
Malmi_Suomi
@Nogometas ako je " izvikani" Pfajzer ovdje u Bosni vjerujem 100%.
U BiH je furka i " zayeban" si ako si se pelcovao sa Pfajzerom i onda si ko neka faca.
Ako se već moralo... stare provjerene ruske i kineske zakon. Ne valjaju ni jedne garantujem životom ali Sputnik V ili Sinofarm su nekako najprirodnije a ovo goFno Pfajzer ili AstraZeneca je bol šit.
Pozz
Lewa_9
Zasto izmisljas gluposti i lazes?
Malmi_Suomi ja se nisam pelcovao, niti cu se pelcovati, tako da se uopste i nisam za****o, jer znam mngo o tome. Ovo cu ti jos reci da se apsolutna vecina politicara kako nisu pelcovali kako u Bosni tako u svijetu. Znam ljude koji su bolovali od korone i opet i poslije toga ne zele da prime vakcinu.
Lewa_9 ne izmisljam gluposti i ne lazem, nikada na ovome portalu sportsportba nisam lagao, jer ne volim lazi. Udji na google I upisi “Who is Rick Wiles” I tako ces saznati za ime veb sajta Eto ti prilike da cujes pravu istinu ukoliko znas engleski, vijesti na ovome vode dva covjeka od kojih je jedan svestenik Rick Wiles, vijesti pocinju sa sloganom " Govorim istinu i samo istinu u ime Boga" na ovim vijestima mogu se cuti mnoge aktuelne teme u svijetu, kako politika, aktuelna tema Covid 19, ekonomija i ostalo, svaka je vijest je dokazana i nema lazi sto se ne moze cuti na drugim vijestima, prema tome dugujes mi izvinjenje.
AcMilan_rosoneriBosna
Ma ne bi se ja cijepio al kontam neće mi dati vizu za Australiju ako bi kakvu bauštel pogodio dobro
AcMilan_rosoneriBosna
Ma ne bi se ja cijepio al kontam neće mi dati vizu za Australiju ako bi kakvu bauštel pogodio dobro
user1582313666
Samo se treba cjepiti ?
Gasirotti
Bolje da su bocu primili na sokocu
MaDaj
Pola ovih sto komentarisu do juce brisali paksu sa zelenom liskom, danas su to epidolozi i doktori za kardio vaskularne bolesti… manite se djeco onoga o čemu nemate blage
Lewa_9
Isto tako glupe balije sto nisu zavrsili ni srednju skolu i rade kao konobari u Banovicima odjednom znaju sve o mRNA tehnologiji i otkrili su masonske planove Bil Gejtsa i farmaceutske industrije.
Malmi_Suomi
@Lewa_9 dosta je i tebe i to tvoje ballije. Prekini yebo te to
Malmi_Suomi
Korona je : bezveze virus -:(((( ahhha Vakcina Pfaizer: je najbolja vakcina - :))) ahhha Sretno dobri ljudi , vrijeme je najbolje mjerilo SVEGA. SAMO VRIJEME ili ti ga SABUR
Emin_Podzic
Ja mislim da su to bakterije od korone
tip
Mozda da se vakcinisu?
atomskimrav
Sa vise doza vakcina da im bude jos bolje!!!
Babuka1
Vakcinisani su, zbog tog i imaju (vjerovatno) upalu srcanog misica. Nikada nije bilo ovoliko srcanih udara kod profesionalnih sportista, kao zadnjih godinu dana, i svaki od tih sportista je bio vakcinisan, koronu je mozda ili nije prebolovao. Ko se razumije u materiju jasno mu je da corona napada pluca, a ne srcani misic. Da se razumijemo, nisam antivaxer, ali ne mozes biti slijep pored ociju i gutati pricu da je to sve od korone. Svaki taj fudbaler je vakcinisan. Zdravi i zivi bili.
Lewa_9
Laz. Aubameyang nije vakcinisan. Srcana upala (miokarditis) je zbog samog koronavirusa koju je dobio nedavno. @Babuka1
Babuka1
U engleskoj igra a nije vakcinisan? Ma hajde hajde. Provjeri izvor informacija. Poyy
bahlje
Eriksen , Aguero , ova trojica ... nešto nije u redu , gotovo svaki dan vijesti da razni sportisti imaju probleme , pitam se da li je neko ispitao šta je uzrok ovolikim slučajevima i javno objavio .
Babuka1
Javna je tajna sta je uzrok tome. Samo sto eto ne smijes reci da je zbog vakcine, odmah si antivaxer, seljak, itd.. ja radim na intenzivi, skoro svaki dan se srecem sa pacijentima koji su dobili komplikacije zbog vakcine, samo hvala Bogu u vecinu slucajeva se ne zavrsi kobno. I 90% njih ima problema sa srcem.
Lewa_9
Provjerio sam, zamisli retardirani glupani bacaju minuse zbog cinjenice. Glup narod.
Lewa_9
Gdje to pise da samo vakcinisani igraci smiju igrati u Engleskoj? Ne izmisljaj gluposti, smece jedno lazljivo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.