Prava kupovina? Arsenal izdvojio 60 miliona za mladog stopera
EPA

Francuz dolazi na Emirates?

Prava kupovina? Arsenal izdvojio 60 miliona za mladog stopera

Teme:

Čelnici Arsenala odlučni su u namjerama da dodatno osnaže svoje redove.

Četvrto mjesto u Premier ligi nakon sedam odigranih kola sasvim je zadovoljavajuće, no rezultati bi mogli biti i bolji da je odbrana u određenim situacijama funkcionisala bolje.

Činjenica da je Arsenal dosad primio 11 golova upalila je alarm upravi kluba da potraži pojačanja u odbrani, a posljednje informacije koje dolaze iz njemačkih medija, govore kako se u notesu trenera Unaija Emeryja nalazi ime Dayota Upamecana.

U pitanju je mladi reprezentativac Francuske koji nosi dres bundesligaša Leipziga, a partije koje je pružao za ovaj klub nisu promakle Arsenalu čiji čelnici namjeravaju intenzivirati pregovore kako ga doveli na Emirates.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za vrlo talentovanog stopera Topnici su, kako navodi list Bild, spremni izdvojiti 60 miliona eura.

Fudbalsku karijeru Upamecano je inače započeo u Francuskoj u redovima Valenciennesa, odakle je otišao u RB Salzburg, a potom 'bratski klub' Leipzig.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Ne sumnjajte da se MiaGazija Khalifa razumije u VELIKAANE, radi s njima svaki dan. Zbog toga joj ne izlaze iz usta.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi