Demirović u narednim danima ostaje bez trenera?

Sprema se otkaz za Maassena

Demirović u narednim danima ostaje bez trenera?

Esmer Oštraković

Ekipa Augsburga pretrpila je jako nezgodan poraz od strane novajlije u ligi, ekipe Darmstadta, a sve to bi moglo značiti da će ubrzo Enrico Maassen dobiti otkaz na klupi ovog kluba.

Kako prenose mediji iz Njemačke, prva trenerska smjena u Bundesligi u ovoj sezoni biti će upravo u Augsburgu.

Nakon što su poraženi od novajlije u ligi, ekipe Darmstadta, sportski direktor ovog kluba Marinko Jurendić nije htio precizirati šta će biti sa Maassenom.

"Nećemo javno nagađati o bilo čemu kada je riječ o našim zaposlenicima", rekao je jasno Jurendić.

Tim za koji igra naš Ermedin Demirović je u dosadašnjem dijelu prvenstva pretrpio četiri poraza, ima dva remija i ostvarili su tek jednu pobjedu ubrzo bi mogao ostati bez trenera.

Oglasi

Trenutno se nalaze na 15. mjestu na tabeli u Bundesligi, sa samo pet osvojenih bodova u sedam odigranih kola.

Ono što još više može da boli navijače ovog tima jeste da su ostvarili samo dvije pobjede u posljednjih devetanest utakmica.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nažalost trenutno smo u lošoj formi. U crvenom smo. Mnogo smo očekivali od utakmice protiv Darmstadta, a na kraju smo brutalno razočarani", rekao je Jurendić, te je dodao:

"Enrico je uradio sve, na kraju krajeva igrači su ti koji moraju to da implementiraju na terenu. Vidjet ćemo u narednim danima šta će se dešavati", završio je Jurendić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti