Dok Klopp ne zna šta ga je snašlo protiv Arsenala,  stigla je vijest o velikom transferu Redsa

Koštat će 80 miliona eura

Dok Klopp ne zna šta ga je snašlo protiv Arsenala, stigla je vijest o velikom transferu Redsa

Admin Čaušević

Liverpoolu će biti neophodno osvježiti ekipu kako bi Redsi opet postali konkurentni kako u Engleskoj, tako i u Evropi. U nedjelju je stigla vijest o velikom transferu koji se sprema na Anfield Roadu

Liverpool je izgledao očajno u prvih pola sata derbija protiv Arsenala kada su Topnici zabili dva gola, a fotografi su uspjeli uhvatiti i nemoćni izraz lica Juergena Kloppa.

Vezni red je jedan od gorućih problema Liverpoola, a situacija bi se mogla riješiti ako na Anfield Road dođe veznjak Reala kao što se to spominje.

Naime, baš u trenucima kada su Topnici dominirali stigla je vijest da će Liverpool u ljetnom prijelaznom roku dovesti Aureliana Tchouamenija.

Španski El Nacional govori da francuski veznjak ima problema sa sporom adaptacijom u Madirdu te i da Kraljevi nemaju ništa protiv njegove prodaje.

Englezi su ga vrlo dobro zapamtili pošto je zabio gol Gordi Albiona Francuzima u meču četvrtfinala Svjetskog prvenstva pa i ne čudi zašto su ga spremni dovesti.

Oglasi

Član Trikolora ove sezone igra redovno u Realu, upisao je ukupno 35 nastupa, međutim još uvijek čeka na svoj prvijenac u dresu Los Blancosa.

Ovaj 23-godišnjak je u Real stigao prošlog ljeta za 80 miliona eura, a ukoliko Redsi ponude isti iznos mogao bi preći na Anfield Road.

Redsi su prošlog mjeseca napunili mrežu Manchester Uniteda i pobijedili sa 7:0, ali od tada su krenula kola niz brdo pa će plasman u bilo kakvo evropsko takmičenje biti san.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je do utakmice protiv Arsenala bio u nizu od tri utakmice bez pobjede, a za četvrtoplasiranim Manchester Unitedom kasni dvocifren broj bodova.

Inače, nakon očajnog starta i 0:2, Redsi su se uspjeli smanjiti rezultat, u nastavku su imali i penal, ali Salah nije pogodio. Na kraju su uspjeli doći do boda, golom Firmina u samom finišu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KB9
Hahahahahhhahhhaha i opet hahhahahahahhahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi