Start iz snova za Arsenal na Anfieldu

Topnici vode protiv Liverpoola

Start iz snova za Arsenal na Anfieldu

Endin Čaušević

Liverpool i Arsenal igraju trenutno veliki derbi na Anfieldu u okviru 30. kola engleskog Premiershipa.

Bilo je jasno da nas na Anfieldu očekuje spektakularan okršaj, a utakmica nije mogla bolje početi jer smo već na startu vidjeli pogodak.

Arsenal nije mogao ni sanjati bolji početak utakmice jer je već u osmoj minuti poveo sa 1:0.

U centru pažnje našao se Martinelli koji se sjajno snašao u kaznenom prostoru Redsa i matirao je Alissona za vodstvo Arsenala i veliko slavlje navijača ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogodak Martinellija pogledajte OVDJE.

Arsenalu je prijeko potrebna pobjeda na Anfieldu kako bi zadržao prednost u odnosu na Manchester City, a tim Mikela Artete je meč otvorio na najbolji mogući način.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
Sta kazu ovi SS.ba strucnjaci....satrat xe ih Liv....pa ne igraju protiv Uniteda
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi