9

Komentari (9)

user1653751078
To je to real se nejavja po drugi put jednostavno hoces neces trece nema a real se odbija a to dalice se snaci to ostaje da se vidi nije ni prvi ni zadnji tako da videcemo hala madeid
RuthlessDyni
Precijenjen mogao bi ovo biti kiks Reala.
Sloboda
protiv Austrije se sinoć nije sastavio a 100 miliona...bravo
Edin Merlin
Nikad čuo za ovog futavca
axel42
Čuj navijači u extasi. A platili 100 mil za ovog. Sad će te reći nisam gledao ovog kako igra. Gledo sam naravno i vala nije 100 mil vrijedan. A žale se na PSG i njihova plaćanja a oni isto rade godinama. Čuj Tchouranami 100 mil.
user1576541640
@axel42 pa psg i jest kriv sto je cijena ovolika
axel42
Ko je plaćo igrače i prije 10 godina po 90 - 100 mil?? A sad kukaju na City i PSG! Pa ja nebi odustajo od svojih principa ni za šta! Govore jedno a rade drugo. Al navijače nemogu još više da shvatim. Što ćeš slaviti transfer od 100 mil i više? Zar nije logičnije ako si dobio nekog igrača sa siću pa da slaviš? Čuj slaviš ovakav nenormalan transfer, pa ljudi nemaju šta jesti a ti svršavaš na transfer od 100 mil. Nigdje logike!
PapaK
Knezevi ga prodali Kraljevima :)))) Kita princevima :P
MaDaj
Sine ako će igrati za Real kao sinoć za francusku nije vrijedan ni 20 miliona
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.