Autobus Cityja oštećen, Liverpool uputio izvinjenje Guardioli i igračima
Foto: Screenshot

Igrači Građana imali vatren doček ispred Anfielda

Autobus Cityja oštećen, Liverpool uputio izvinjenje Guardioli i igračima

Liverpool i Manchester City trenutno igraju prvi susret četvrtfinala Lige prvaka na Anfieldu, a delegacija Građana je imala vatren doček ispred stadiona Redsa.

Naime, veliki broj navijača Liverpoola je uz pirotehnička sredstva i uvrede dočekao autobus Manchester Cityja koji je stizao na Anfield, a potom su pojedinci odlučili limenakama i ostalim predmetima gađati autobus u kojem se nalazila ekipa Građana.

Tom prilikom je autobus i oštećen, a ubrzo je iz Liverpoola stiglo i izvinjenje za ovakve postupke navijača ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Najoštrije osuđujemo događaje koji su prethodili utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a koji su rezultirali oštećenjem klupskog autobusa Manchester Cityja. Izvinjavamo se Pepu Guardioli, njegovim igračima, osoblju i zvaničnicima koji su se našli u neugodnoj situaciji", poručili su iz Liverpoola na zvaničnoj stranici.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi