7

Komentari (7)

Romario 77
Sve je istina. Bio sam na Kosevu pitanje je gdje je bio gosp. Dupovac i drugi stoper lopte padale na peterac ko jabuke nista nisu iznijeli. Bojan je onim potezom zavrsio karijeru na Kosevu jer svaki njegov pogresan potez bice zvižduci.
ratip irats
Kad stane g.mlaco, nastavi g.pasic!! Stvarno ste neumorni...
Mesa.Sabanadzovic
Sve je u pravu covjek
volfrapsodija
Problem je što ako igraju za Sarajevo kao da su Bogom dani. I ovaj uvaženi gospodin kaže da je rođen u Sarajevu i da zna kako je kada te vrijeđaju sa tribina!? Isto kao u svakom drugom gradu na svijetu kada te vrijeđaju sa tribina. Ne može biti drugačije.
Turgut
Na te sve takozvane navijace koji kao majmuni jedu neke grickalice I ne navijaju samo bulje da sam igrac bi mi proslo glavom da ih treba kaisom ispwglati oni da psuju dzukele majmunske. Navijaj da igraci trce I bore se a ne psovka
volfrapsodija
To što smo prvaci svijeta po psovkama, također govori dosta o nama. Vjerovatno nam je jezik bogat. U nekim državama pojedinim fudbalerima kidnapuju članove porodice zbog ovih ili onih razloga. Priznat ćeš to je mnogo gore nego kada fudbalerima vrijeđaju porodicu. Tako da uvijek ima lošije.
Gvardiola
Gori smo nego gurbeti, paetoti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.