Avdija Vršajević pozitivan na korona virus

Čak 12 zaraženih u Akhisarsporu

Avdija Vršajević pozitivan na korona virus

Edmir Škorić

Čak 12 nogometaša turskog drugoligaša Akhisara pozitivno je na korona virus.

Bivši bh. reprezentativac Avdija Vršajević je samo jedan od 12 nogometaša koji su testirani pozitivno na korona virus, a predsjednik kluba Fatih Karabulut je novinarima rekao da su pozitivni  bili i Vršajevićeva supruga Lejla te njihov sin, ali da je posljednji test pokazao negativnost.

"Oni koji su pozitivni trenutno su u karanteni. Supruga i sin Avdije Vršajevića, čiji je test bio pozitivan, također su testirani i njihovi rezultati su bili negativni", rekao je prvi čovjek kluba.

U timu nastupaju još dvojica bh. nogometaša, a to su Edin Cocalić i Irfan Hadžić, no nema informacija o tome da li su i oni na listi pozitivnih na Covid-19.

Top Komentari

DR..AJIZAG
Bitno je da je "PAO" DZUMA SELFIE...EEE moj DVOZUBI BOSNJO..
1 4
Zulfikar
Avdija moler, nedaj se Avdija...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti