Poznati trener je seksualni predator: "Zgrabio me za vrat, nisam imala hrabrosti reći NE"
Foto - EPA

Avram Grant u velikom problemu

Poznati trener je seksualni predator: "Zgrabio me za vrat, nisam imala hrabrosti reći NE"

M. Šljivak

Poznati izraelski trener Avram Grant (66) optužen je za seksualno uznemiravanje.

Nekoliko žena odlučilo je izaći u javnost i optužile su 66-godišnjaka za seksualni napad.

Grant je koristio svoj položaj i uticaj kako bi ih naveo na seksualni odnos i pritiskao ih je sve dok ne bi pristale na to. Izraelski 'Channel 12' je otkrio ovu priču i prenio je riječi 22-godišnje djevojke.

Nju je Grant pozvao u svoj stan u Tel Avivu. Obećao joj je dobar posao ako mu pruži seksualne usluge.

"Rekao mi je da se opustim i da skinem odjeću. Mislila sam da se šali. Sjela sam dalje od njega na kauč, a on je zatražio da priđem bliže. Zgrabio me je žestoko, nije me puštao, a zatim je stavio ruku između butina. Pomakla sam je, a nakon nekoliko minuta razgovora zgrabio me je za vrat i pokušao je na silu da me poljubi", svjedoči ova djevojka i nastavlja.

Oglasi

"Nisam imala hrabrosti da kažem NE. Ponovo je pokušao da me napadne, a ja sam otrčala uplakana u kupatilo".

Grant je nakon napada nastavio da šalje poruke žrtvi, a ona je odlučila da izađe u javnost.

Potom se pojavilo još nekoliko žena koje su prošle kroz isto i poznati stručnjak bi se zbog napada mogao naći u ozbiljnom problemu.

Grant je kroz trenersku karijeru vodio brojne klubove. Među njima su Chelsea, West Ham, Partizan, reprezentacija Gane, a trenutno radi kao trener indijskog NorthEast Uniteda.

Top Komentari

Mowzilla
Cifutska posla
7 0
HiTi
Bolesnik hebo ha otac
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi