"Od njega ništa nisam naučio, njegova motivacija je bila obično sranje"
Foto - EPA

Faubert popljuvao Avrama Granta

"Od njega ništa nisam naučio, njegova motivacija je bila obično sranje"

M. Šljivak

Julien Faubert čovjek je koji iza sebe ima poprilično nevjerovatnu karijeru.


Francuski fudbaler je odličnim nastupima za Bordeaux uspio osigurati transfer u West Ham, a nakon sjajnih igara u londonskom timu dobio je šansu da se okuša u Real Madridu.

Međutim, nije se tamo previše naigrao. Nastupio je samo dva puta za Kraljeve, ali je mnogo dublji trag ostavio u West Hamu.

Ipak, žali Faubert za vremenom kada je na klupi bio izraleski stručnjak Avram Grant. Francuza je potpuno razočarao i nije birao riječi kada je on u pitanju.

"Taj čovjek je bio asocijalan. Nikada nije pričao s nama i jedva da je vodio i treninge. Samo je sjedio u uredu, njegova motivacija je bila obično sranje i od njega ništa nisam naučio", rekao je Faubert i nastavio je pljuvati Granta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Iz utakmice u utakmicu imali smo iste probleme. Pokušali smo biti pozitivni i motivisati jedni druge, ali sve je bilo veoma loše, od treninga do priprema za utakmice. Šteta jer smo imali navijače na svojoj strani", rekao je Faubert.

Grant je u 47 utakmica na klupi Čekićaa upisao samo 15 pobjeda, imao je 12 neriješenih rezultata i 20 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi