"Hvala na suveniru"
Foto - Twitter

Žestok start nad Laporteom

"Hvala na suveniru"

M. Šljivak

Žestok udarac i posjekotinu na butnom mišiću zadobio je jučer fudbaler Manchester Cityja Aymeric Laporte na utakmici protiv Southamptona.

Laporte je bio žrtva žestokog starta igrača Southamptona Stuarta Armstronga i zadobio je poprilično neugodnu posjekotinu.

VAR je na utakmici pregledao ovaj start Armstronga, ali na kraju je prošao bez crvenog kartona i pokazan mu je žuti.

Španski reprezentativac se nakon utakmice na društvenim mrežama zahvalio protivniku.

"Hvala na suveniru", poručio je Laporte igraču Southamptona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/Laporte/status/1484978822219026437[/twitter]

Start pogledajte OVDJE.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
I kazu engleske sudije koje su gledali var nije bio start za crveni karton. Svaka im cast kakav skup debila nema debilnije nacije uvijek oni nesto pametnije imaju cist crveni karton djonom u butinu ma jok kao ok je to
2 0
Sars33
Ja mu noge koda rak ima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi