Ostaje u Premijer ligi: Azir Muminović pronašao novi angažman

Potpisao dvogodišnji ugovor

Ostaje u Premijer ligi: Azir Muminović pronašao novi angažman · Saznajemo

E. Čaušević

Bh. golman Azir Muminović uspio je pronaći novi angažman, te ćemo ga ponovo gledati na terenima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ovaj 24-godišnjak je ljetos napustio Tuzla City nakon što je s ovim klubom postigao sporazumni raskid saradnje, te je od tada bio bez angažmana.

Muminović se povezivao s nekoliko klubova pred početak sezone, ali na kraju nije bilo dogovora.

Ipak, pred početak priprema za drugi dio sezone Muminović je uspio pronaći novi klub i opet ćemo ga gledati na bh. terenima gdje je ostavio kvalitetan utisak.

Kako saznajemo ovaj Tuzlak je odlučio svoju karijeru nastaviti u Radniku iz Bijeljine s kojim je danas zvanično potpisao ugovor. Radnik i Muminović dogovorili su saradnju na dvije godine.

Transfer je realizovala Balkan skaut agencija sa sjedištem u Srbiji.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Muminović je ponikao u dresu Slobode, a u Tuzla City prešao je na ljeto 2019. godine. Prošao je i sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine, a za mladu selekciju upisao je četiri nastupa.

U Premijer ligi BiH ima ukupno 60 nastupa, dok je u Kupu BiH upisao osam utakmica.

Top Komentari

bosnjak19781998
nargilas i alkoholicar, cekao neki klub blizu tuzle da moze s jaranima u centar na cuclanje kablova
3 1
Husrefbeg22
s konja na magarca
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi