NS TK jednoglasno predložio Azmira Husića za potpredsjednika IO NSBiH

Na prijedlog Enesa Mešanovića

NS TK jednoglasno predložio Azmira Husića za potpredsjednika IO NSBiH

Endin Čaušević

Na današnjoj sjednici Skupštine Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona izabran je predsjednik saveza ovo kantona, te kandidati za Izvršne odbore NS BiH i NS FBiH.

Za predsjednika NS TK izabran je Elmir Šećerbegović, dok je za predstavnika u IO NSBiH izabran Azmir Husić, a za zamjenskog kandidata izabran je Almir Husić.

Što se tiče IO NS FBiH za kandidata je izabran Ćazim Omić, a za zamjenskog Samir Omić.

Također, na kraju same sjednice na inicijativu Enesa Mešanovića Skupština NS TK, koji broji najviše klubova u BiH, jednoglasno je predložila krovnoj kući bh. fudbala da Azmir Husić u narednom sazivu IO bude potpredsjednik.

Top Komentari

Chico
Samo je ovaj seljak falio gore da upotpuni cirkus.
0 3
user1593509319
Azmir voli fudbal i ulaze i fudbal . Sto vise ljudio lao Azmir i spasiti cemo fudbal
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi