Očekivano: Azmiru Husiću podrška od delagata za IO NSBiH

Ubjedljiv trijumf

Očekivano: Azmiru Husiću podrška od delagata za IO NSBiH

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Skupština Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona trenutno je u toku.

Na početku ove sjednice članovi Skupštine birali su novog predsjednika NS TK, a na kraju je izabran Elmir Šećerbegović koji je osvojio 22 glasa, dok je drugi kandidat Nusret Helić osvojio tri glasa.

Nakon toga birali su se predstavnici NS TK za Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH, a za predstavnika je izabran Azmir Husić kako je SportSport.ba najavio prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi čovjek Tuzla Cityja dobio je 22 glasa dok je drugo kandidat Nusret Helić osvojio tri glasa. Treba dodati, da Husić nije prisutan na današnjoj Skupštini jer se već mjesec dana poslovno nalazi u SAD-u.

Također, dileme nije bilo ni u izboru zamjenskog kandidata gdje je ubjedljiv bio Almir Husić. On je bio jedini kandidat i dobio je 23 glasa od mogućih 25.

Top Komentari

user1593509319
Secer nemoze da obezbjedi dresove za Slobodu a on bi da se brine o fudbalu u TK hahahaha
2 4
BiH_Suomi
Husić najjaci covjek,zelim mu sto prije da dodje do presjednika saveza BiH!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi