Džeko može da odahne: Bayer pobijedio Romu u utrci za iranskog Messija

Apotekari nasamarili Vučicu

Džeko može da odahne: Bayer pobijedio Romu u utrci za iranskog Messija

S. Grebović

Fabrizio Romano donosi novu ekskluzivu, a tiče se Sardara Azmouna, poznatog i kao 'iranski Messi'.

Azmoun je nakon odličnih izdanja u dresu Rubina ostvario transfer težak 12.000.000 eura u redove Zenita.

Potpisao je tada ugovor na tri i po godine sa klubom iz Sankt Peterburga, a na 84 nastupa u dresu ruskog šampiona postigao je čak 54 pogotka zbog čega sa pravom nosi svoj nadimak.

Svojim sjajnim igrama skrenuo je pažnju brojnih klubova na sebe, a najveće interesovanje su pokazali Roma i Leverkuzen.

Dok je Vučica nudila novac i jednog igrača (Robina Olssena, Pedra ili Stivena Nzonzija), Bayer je bio konkretniji. Poundio je 18.000.000 eura Zenitu i na dobrom je putu da se dogovori sa ruskim klubom, javlja Romano čije se prognoze manje-više ispostave tačnim.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Roma je tako ostala praznih šaka pa će se Jose Mourinho i njegov tim morati okrenuti drugim opcijama koje bi bili zamjena ili konkurencija Edinu Džeki.

U fokusu tima sa Olimpica su Alexander Sorloth, Andre Silva, te Uzbekistanac Eldor Shomurodov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi