8

Komentari (8)

E.Car
Babel mlati gluposti, da je recimo Lewa loš igrač baš bih volio vidjeti da li bi mu Bayern davao platu na lijepe oči. Dobar je, njihov najbolji i ima pravo da traži više jer bi mu drugi klub dao više. Ako to Bayernu smeta neka se poklope jer na takav način kupe igrače godinama u bundes ligi. A Miler i Nojer mu nisu ni do koljena pa da ih porediš sa njim. I plata prije 20 godina i danas se ne mogu porediti, tako da je glupost poređenje.
Len
Pa sto se ne mogu porediti ako je Lewy najbolji na svijetu na svojoj poziciji to je sigurno i Nojer na svojoj. Nista Babel nije lose reko covjek zaboravlja na bilologiju a to je da je star. I ne moze zahtijevati cak i ovo sto ima a o vise da i ne govorim.
Crni_ls1
Koje ti nebuloze pises
E.Car
Koliko bi ga platio jedan ManUtd da ga imaju ili recimo PSG, City... Ako si najbolji na svojoj poziciji onda očekujes da budeš i najplaceniji a znamo da ima igrača koji imaju puno vece plate i stariji su od njega.
Len
Pa sta je dao Psg za Mesija, Neymara eno vuku se po terenu. Jednostavno upitno je koliko je relevantno da se takvi nesto pitaju. Prije je bilo max grancia 32, 33 godine. Sad kao dizu do 40 a fudbal sve zahtjevniji. Mislim da puno traze ovi igraci preko 32 i znam da mu Bayern nece dati ugovor kakav ima niti na vise godina. On jeste najbolji ali to je postigao zahvaljujuci Bayernu i kolegama u timu.
E.Car
@Len to je kocka kao i sa mladim igračima tako i sa starijim. Ali Neymar ne može u istu rečenicu sa Lewom. Ronaldo, Ibrahimović i Lewa su igrači koji su 110% posvećeni profesiji kojom se bave i pomjerili su te granice, Bayern to zna a znaju i drugi klubovi.
Goran86
Babel bitan ko bela bojica.
Goran86
@nestofino reci nam kome si ti bitan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.