Babić nakon poraza: Sada smo svjesni šta imamo, dobili smo tačnu sliku
Babić smatra da će meč protiv Zrinjsokg pokazati na kakvom je nivou njegova ekipa

Trener Čelika nije bio zadovoljan sa igrom pojedinaca

Babić nakon poraza: Sada smo svjesni šta imamo, dobili smo tačnu sliku

S. Pašalić

Nogometaši Čelika doživjeli su težak poraz kod ekipe Rudara iz Kaknja rezultatom 3:0 u utamici 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Iako je novi trener Zeničana, Marko Babić prije nekoliko dana pobjedom startao na klupi Čelika, uslijedio je visok poraz u kupu, a nakon današnje utamice je i dao svoj komentar.

"Naravno da ne možemo biti zadovoljni, izgubili smo utakmicu 3:0 utakmicu protiv drugoligaša. Naravno da je rezultat težak i kao što sam rekao i prije, mi moramo biti svjesni s kim raspolažemo, sada smo svjesni šta imamo, šta, kako, i da bi se mogli dalje boriti u prvenstvu sa ljudima koji to mogu iznijeti"

"Nikad nije dobro kada ekipa izgubi, prema tome što se tiče rezultata, ne, a kao što sam i rekao morali smo dobiti tačno i sliku s kim možemo ići dalje i to smo i dobili i sada nas čeka teška utakmica u nedjelju u Mostaru protiv Zrinjskog i vidjet ćemo na kojem smo nivou"

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rimke
bez pod****vanja pitanje, sta je sa ovim turcima i ulaganjima ? bili ste krenuli na bolje i sta bi odjednom ? valjda zenicani znaju objasnit...
2 0
Kobac
Moj Babicu ti si na klupi jos samo dva kola .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi