Bacca se dogovorio sa Marseilleom
Foto: EPA

Ostao problem obeštećenja

Bacca se dogovorio sa Marseilleom

Kolumbijski napadač Carlos Bacca dogovorio je lične uslove sa ekipom Marseillea, prenosi La Gazzetta dello Sport. 

Bacca se već dugo vremena povezuje sa odlaskom iz Milana, a upravo je Marseille bio najčešća naredna destinacija u špekulacijama. 

Čini se kako je Kolumbijac konačno uspio da dogovori lične uslove, ali problem još uvijek predstavlja visina obeštećenja koju će Marseille platiti Rossonerima. 

Naime, Milan je spreman da malo snizi željenu cijenu od 30 miliona eura, dok Marseille želi dovesti Baccu prvo na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora, ali za 20 miliona eura. Da li će do dogovora na kraju i doći, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Bacca je u Milanu od ljeta 2015. godine kada je prešao iz Seville za 30 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi