Bad Blue Boysi pred Mamićevom kućom, dočekala ih policija!

Zbog pucnjave

Bad Blue Boysi pred Mamićevom kućom, dočekala ih policija!

Stotinjak pripadnika Bad Blue Boysa sinoć se oko 21 sat okupilo na Britanskom trgu u Zagrebu kako bi poslali odgovor predsjedniku NK Dinama Zdravku Mamiću koga smatraju odgovornim za jučerašnje pucnjave na članove svoje navijačke skupine.

Otamo su u koloni mirno odšetali do Mamićeve kuće u ulici Tuškanac. Čim je policija čula za okupljanje najvatrenijig navijača Dinama osigurala je kuću Zdravka Mamića no nikakvih incidenata nije bilo. Kada se cijela grupa okupila oko Mamićeve kuće izvukli su bijeli transparent i za 15-ak sekundi ga spremili.

Za to vrijeme Mamić je izašao ispred kuće i razgovarao s policijom no niko iz mnoštva nije ništa dobacivao već su se u miru uputili natrag. BBB-i nisu bili spremni za razgovor niti komentare.

"Ne razgovaramo s novinarima, nema nikakvih izjava", rečenica je koje su se svi držali dok su se užurbano razilazili. Nisu željeli pojasniti ni kakvu su poruku Mamiću uputili preko transparenta istaknuvši tek "Nije bitno što je pisalo. To je i tako upućeno Mamiću", rekao je tek jedan od članova grupe.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.