Simpatični Senegalac osvojio brojne simpatije u Premijer ligi: Badara ima zanimljiv angažman
Imao je nekoliko sjajnih utakmica u klubu iz Tuzle

Potpisao je ugovor

Simpatični Senegalac osvojio brojne simpatije u Premijer ligi: Badara ima zanimljiv angažman

Samir Mlaćo

Simpatični Senegalac Badji Badara osvojio je brojne simpatije u Tuzli kada je nosio dres bh. premijerligaša FK Tuzla City.

Bio je Badji omiljen među saigračima, aktivan na društvenim mrežama, dok je i na terenu imao periode kada je pružao kvalitetne partije.

Na kraju je Premijer ligu BiH napustio sa 43 nastupa i četiri pogotka te dvije asistencije. Okušao i u Srbiji, Hrvatskoj, te Crnoj Gori, a u našoj zemlji je nastpao i za Zvijezdu 09.

Upravo je iz Zvijezde 09 stigao u Tuzlu, da bi kasnije otišao u Crnu Goru, te zatim Inđiju iz Srbije.

Već odavno je teško pronaći bilo kakve informacije vezane za karijeru, a sada stižu informacije da se vratio u svoj Senegal.

Oglasi

Predstavljen je kao član kluba FC Teungueth, koji se takmiči u prvom rangu senegalskog nogometa.

Nalazi se na 11. mjestu, te posjeduje stadion od 10.000 mjesta, a vjeruju da će im 29-godišnji Badara biti pojačanje u novim izazovima.

Povratak u Senegal sigurno će značiti i možda ubrzo kraj karijere za Senegalca koji je mnogo obećavao, no sigurno nije ispunio svoje ciljeve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Teško je i predpostaviti koliki novac primaju nogometaši u Senegalu, ali jasno je da se radi o skromnim iznosima i nogometu o kojem se teško može pronaći više informacija.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Primaju vise novca u senegalu nego u zelji npr HEHEHEHEHE
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi