Bailly je završio s Mourinhom, ali uskoro stiže dobra ponuda

Njegova karijera na Old Traffordu je gotova

Bailly je završio s Mourinhom, ali uskoro stiže dobra ponuda

Defanzivac Manchester Uniteda Eric Bailly završio je svoju epizodu na Old Traffordu, barem se tako da naslutii iz poteza Josea Mourinha.

Otkako je Mourinho izveo Baillyja iz igre u ranoj fazi utakmice protiv Newcastlea, stoper iz Obale Slonovače više nije dobijao priliku da igra i sve ukazuje na to da u Unitedu na njega više ne računaju.

Međutim, moglo bi se desiti da Bailly već na zimu obuče dres drugog evropskog velikana Milana, koji je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Bailly je navodno zadovoljan uslovima koje ima na Old Traffordu, ali mu problem predstavlja loša saradnja sa Mourinhom koji ga je čak i javno kritikovao i to nekoliko puta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pitanje je koliko će Manchester United tražiti novca za svog stopera, ali se špekuliše da je riječ o cifri od 30 miliona funti.

Bailly je na Old Trafford stigao iz Villarreala u julu 2016. godine kada je plaćen 34 miliona funti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti