Bajević: Drago mi je zbog ovih momaka što smo napravili dobar rezultat

Selektor reprezentacije BiH nakon remija sa Italijom

Bajević: Drago mi je zbog ovih momaka što smo napravili dobar rezultat

Fudbalska reprezentacija BiH je sinoć u Firenci odigrala meč Lige nacija protiv Italije. Pružili su Zmajevi odličnu partiju i upisali remi, rezultatom 1:1.

Nakon utakmice kratko je govorio naš selektor Dušan Bajević.

Bajević je mogao biti zadovoljan partijom svojih izabranika.

"Čestitam igračima na veoma dobroj igri i na rezultatu. Pogotovo jer je došao u jednoj teškoj situaciji kad nismo mogli da računamo na nekoliko igrača. Drago mi je zbog ovih momaka što smo napravili dobar rezultat i odigrali odlično utakmicu koja je bila jako zahtjevna. Bili su na visini zadatka 90 minuta, a to će nam biti potrebno i u narednim susretima.U situaciji smo da imao dosta mladih igrača koji su kandidati za reprezentaciju, a neki od njih su večeras pokazali kvalitet", izjavio je Bajević.

Top Komentari

Arnel925
Cipetic je odigrao solidno ali mislim da je Salčin iz Sarajeva dosta bolji igrač na toj poziciji.
1 14
b20
Prije utakmice su bile priče o tome kao mu menadżeri određuju koga će pozvati.Sad kad smo a ni sami ne znamo kako izvukli nerješeno sa Italijom kujemo ga u zvjezde.Poslije utakmice sa Poljacima ako izgubimo bit će najgori trener svih vremena.I tako ukrug.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi